Veelgestelde vragen

Kan ik jullie papiersoorten ook bekijken en voelen? Hoe regel ik dat?

Je kunt natuurlijk bij ons langskomen zodat we je de papiersoorten kunnen laten zien. Maar je kan ook onze papierwaaier met recyclede papiersoorten bestellen.

 

Krijg ik korting als ik meerdere dingen tegelijkertijd bestel?

Ja, als je drie of meer verschillende producten tegelijkertijd bestelt, krijg je korting. Mail voordat je je bestelling plaats even met info@weloverecycled.nl en we sturen je de kortingscode toe.

 

Geven jullie ook korting aan duurzame bedrijven?

We drukken voor veel duurzame klanten en kunnen niet iedereen korting geven. Maar als je ons logo op je drukwerk wil plaatsen geven we een korting. Download en plaats ons logo en mail info@weloverecycled.nl voor de kortingscode.

 

Ik heb zelf mooi recycled papier gevonden. Kunnen jullie daar ook op drukken?

In veel gevallen wel. Laat ons weten welk papier je hebt gevonden of kom langs om het te laten zien en we gaan het testen.

 

Kan ik het drukwerk ook komen ophalen?

Ja, dat kan. Laat in het opmerkingenveld bij de bestelling weten dat het drukwerk niet hoeft te worden opgestuurd. Als het drukwerk klaar ligt bellen we je. Je kan het ophalen op Marnixstraat 140 in het centrum van Amsterdam. We zijn elke werkdag open van 9 tot 6.

 

Op hoeveel papiersoorten kan ik een proefdruk laten maken?

Als je bij je bestelling hebt gekozen voor een proefdruk vooraf, kun je in het opmerkingenveld bij je bestelling tot drie papiersoorten aangeven waarop je een proef wilt ontvangen.

 

Het formaat van mijn drukwerk staat niet in de lijst met mogelijkheden. Hoe lossen we dat op?

Als het maar een klein beetje (een paar millimeter) groter of kleiner is, kun je de dichtsbijzijnde maat kiezen. Scheelt het meer, dan kun je de eerstvolgende grotere maat selecteren of contact met ons opnemen.

 

De oplage die ik wil staat niet in de lijst met mogelijkheden. Hoe lossen we dat op?

Bij oplages tot 1000 stuks zijn de stapjes meestal vrij klein, dus dan kun je kiezen voor de eerstvolgende grotere oplage. Bij hoge oplages die niet in de lijst staan kun je contact met ons opnemen.

 

Hoe doen we het als we een proefdruk willen van ons geboortekaartje voordat ons kindje is geboren?

Een proef vooraf zorgt ervoor dat je na de geboorte van jullie kindje snel een kaartje krijgt waarvan je weet hoe het er uit gaat zien. Meestal pakken we het bij geboortekaartjes daarom als volgt aan: je plaatst een bestelling inclusief een proefdruk. Na het afronden van de bestelling kan je een bestand uploaden. Je upload dan het ‘voorlopige’ bestand, waarin datum, tijd etc nog niet zijn ingevuld. Daarvan maken we proeven (indien gewenst op meerdere papiersoorten) die we opsturen. Als het kindje eenmaal geboren is ontvangen we een nieuw bestand, met de definitieve gegevens. Op de pers controleren we dat ten opzichte van de eerder gemaakte proef en daarna drukken we het met voorrang, zodat het kaartje extra snel bij jullie binnen is.

 

Leveren jullie ook in België en andere landen in Europa?

Ja, we leveren in België en elk ander land in de EU. Voor bestellingen naar België vragen we een bijdrage in de transportkosten van 10 euro. Voor verzendingen naar andere landen in de EU vragen we een bijdrage van 15 euro.

 

Wat gebeurt er als ik een proef heb besteld en na ontvangst van de proef de bestelling wil annuleren?

Het gebeurt gelukkig weinig, maar als je een proef hebt besteld en na ontvangst besluit om je bestelling te annuleren, storten we het overgemaakte bedrag min 20,00 euro terug. Die 20 euro zijn een (niet-kostendekkende) bijdrage aan de kosten die we maken voor het voorbereiden, drukken en verzenden van de proef. Je hoeft de proeven niet retour te sturen.