Wie zijn wij

We Love Recycled is een initiatief van Ruparo, een ontwerpstudio en drukkerij, gelegen in de binnenstad van Amsterdam. Omdat wij veel belang hechten aan een duurzame productie van drukwerk heeft Ruparo in deze webshop exclusief haar recyclede papiersoorten samengebracht. Onze papiersoorten zijn ook merendeels FSC-gecertificeerd, waarmee een verantwoord bosbeheer gewaarborgd wordt. Wij drukken op een zo milieuvriendelijk mogelijke digitale pers en houden zelf onze afvalketen zo veel mogelijk gesloten door bedrijfs- en huishoudelijk afval te scheiden en voor recycling aan te bieden.

 

Daarnaast fietsen we naar ons werk, is onze verlichting milieubesparend, regelen we onze bankzaken zo duurzaam mogelijk via de Triodosbank, lunchen we graag met biologische producten en drinken we espresso van Cafe del Mar, waarmee we de koffieboeren in Guatamala steunen. Door als erkend leerbedrijf een leerplek te bieden aan stagiaires van het Mediacollege Amsterdam investeren wij in de toekomst van jonge mediavormgevers en laten wij onze stagiaires kennis maken met de verschillende aspecten van duurzaam drukwerk.

 

Lees meer over onze werkwijze.

 

Ruparo beschikt ook over een studio waar we je helpen met je ontwerp of de uitvoering van je drukwerk. Het team van WeLoveRecycled/Ruparo bestaat uit Rob, Maarten, Ingeborg, Marieke, Arin en Ivo.

 

Het team van WeLoveRecycled